dinsdag 18 augustus 2015

Ra ra ra, wat zal dit worden?

Bedankt lieve mensen voor jullie bemoedigend commentaar. En ja ik heb de smaak te pakken en dus komt er nog eentje in dit genre. Ik laat jullie alvast proeven van een paar details :-)11 opmerkingen:

 1. Haha Frieda, wat een leuk raadsel! Ik heb er echt even op zitten studeren onder het genot van een kop koffie. Terwijl ik dit typ probeer ik nog iets anders te bedenken. De foto eens omdraaien? Ik kom niet verder dan: een vrouw die een ijsje met drie bolletjes in een hoorn zit te eten. Alhowel ik dan het roze niet kan verklaren.Ik ben heel benieuwd. Mocht ik nog iets anders bedenken stuur ik een nieuw bericht. Ben ook benieuwd wat anderen er van denken. Het oog is in ieder geval heel mooi geschilderd! Lieve groeten:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig hahaha; een tip : op mijn andere blog vind je een gelijkend iets.....

   Verwijderen
 2. Nu ik de bovenste foto nog eens bekijk zie ik rechts onderin een stukje van het oog (?), dus dan zou het een hoedje kunnen zijn. Twijfel, twijfel....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik weet het al..... komt er weer een dikke dame aan? Ik hoop het.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou kunnen hé , Judy... nog even geduld. Ik hoop dat ik het dit weekend kan afmaken dan krijgen jullie het geheel te zien. ;-)

   Verwijderen
 4. Ik weet het; 1 van de dikke dames is een cupcake aan het eten! Wat een leuk spelletje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet het ik weet het ... maar ik zeg niks.
  Mooi Frieda !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zwijgen hé! Jij bent wel in het voordeel omdat ......

   Verwijderen